目前日期文章:200902 (9)

瀏覽方式: 標題列表 簡短摘要

Top European Prospects in the Major Leagues

1. Greg Halman, Mariners (Netherlands) OF

The one true legitimate prospect who may become the first European player to play in a major league All star game. He is the top prospect of the Mariners according to Baseball America. As a 17 year old in the Dutch Professional League he won the MVP award, almost winning the Triple Crown. The Mariners swooped in after that and signed him for $130,000.

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Griffey's best moments as a Mariner

Junior.jpg

自從1989年登上大聯盟後,Ken Griffey Jr.在水手的11年間,帶給了球迷無限的驚奇和回憶,以下是小葛在水手時代的十大經典時刻,也許就在今年,小葛又會創造新的經典。


GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Griffey headed back to Mariners

JUNIOR IS BACK!

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(2) 人氣()

Mariners sign 2008 first-round Draft pick Joshua Fields

Fields' first day 'pretty awesome'

Josh Fields

最後還是和Fields簽下合約,$1.75M,這也讓今年選秀少了一個順位,不過還是相信Zduriencik的決定吧!

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

Safeco Field 10周年

拜家裡網路速度不快之賜,在逛官網的時候發現背景圖是用上面這張圖片,原來不知不覺中,Safeco Field啟用10週年了。

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(3) 人氣()

這並不是最新的簽約,而是2007年6月22日發生的事。

沒錯,Ken Griffey Jr. 在這天身披紅人戰袍,回到了西雅圖。

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(4) 人氣()

Mariners sign left-hander Johnson

27歲的Tyler Johnson去年因傷完全沒有出賽,而在紅雀奪冠的2006年,Johnson出賽了10場,7.1局送出12K,扮演了稱職的左殺角色。

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()

Mariners acquire two players from Cubs

Mariners give Sweeney Minors deal

Mariners re-sign right-handed pitcher Randy Messenger

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(0) 人氣()

ASK BA

02. Mariners
21. Mariners (if they fail to sign 2008 first-rounder Joshua Fields)
27. Mariners (from Phillies for Raul Ibanez, A)
33. Mariners (Ibanez)

這是目前的順位,水手首輪就有三個選秀權,外加三明治選秀的第一順位。

除了去年拿倒數第2的第2順位,如果最終還是沒簽下去年首輪選進的Fields,那就會再多第21順位,因為簽下了Fields,所以21順位沒了。而Ibanez被費城簽去,讓我們拿到他們的第27順位第33順位的三明治選秀。

這下Jack Zduriencik可以大展身手了。

GoGoMs 發表在 痞客邦 留言(1) 人氣()